O NAMA

O NAMA

ODGOVOR NA POTREBU
KAKO JE NASTAO KVADRATPLUS

KvadratPlus je jedna od onih priča koje su nastale iz prijateljskog umrežavanja profesionalaca različitih struka, dobre volje i dobrih ideja.

Hrvoje je promišljao o ulozi arhitekta u društvu, o načinu na koji odgovara potrebama pojedinca i njegove zajednice. Damir se dosjetio ideje o platformi koja pomaže korisnicima nekretnina. Božidar je svojim razumijevanjem potreba u arhitekturi, te poznavanjem potreba korisnika prepoznao mogućnost da nas ujedini. I tako je nastao pravi trenutak za “arhitekte bez granica” koji su dostupni i raspoloživi organizirati i male prostore.

Odlučili smo ujediniti naša znanja i resurse te zajednički realizirati pružanje stručne projektantske usluge prilagođene raznim potrebama.

O nama

MISIJA I VIZIJA

Implementiranjem novih, inovativnih tehnologija stručni savjeti arhitekata postaju dostupni i za najmanji zahtjev.

KvadratPlus želi pokrenuti trend i ostati predvodnik u podizanju kvalitete svakoga prostora u koji ljudi žele unijeti promjenu.

VRIJEDNOSTI

Pristupačnost – nudimo platformu putem koje ćemo olakšano i efikasno surađivati

Fleksibilnost – razumijemo, prilagođavamo se vašoj situaciji i rješavamo svaku vašu potrebu vezanu uz organizaciju prostora

Otvorenost – ne ustručavajte se postaviti i najbanalnija pitanja. Vaše želje ćemo pažljivo saslušati kako biste doista dobili ono što tražite

Transparentnost – ponude naših usluga dostupne su i jasne. Kroz blog i izradu projekta kao vrijednost pružamo i razumijevanje procesa u kojem sudjelujete

TIM OSNIVAČA

O nama_Hrvoje_1_BW
Hrvoje Župarić, dipl.ing.arh.
CCO

Spiritus movens KvadratPlusa. Copywriter nacrta i netko tko vjeruje kako maksima Andrije Štampara da “liječnik treba tražiti bolesnika, a ne bolesnik liječnika”, vrijedi i za arhitekte.

Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Stambena arhitektura mu je u fokusu polja rada od studentskih dana, a iskustvo seže od projektiranja garsonijera do cijelih gradskih kvartova.

O nama_Božidar_2_BW
Božidar Poljak, dipl.ing.arh.
CXO

Ljevica i desnica KvadratPlusa. Kočnica i akcelerator, te “ovako može, a ovako ne” u našem radu.

Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu čiju raznolikost znanja je nastavio provoditi kroz praksu. Uz stambenu i poslovnu arhitekturu radio je na projektima sportske infrastrukture, javnih i obrazovnih građevina, graditeljskog nasljeđa, te je nadzirao izvođenje radova, uz osobit naglasak na energetska rješenja.

O nama_Damir_2_BW
Damir Konjevod, mag.inf.
CINO I CTO

Tihi motor KvadratPlusa. “I bi tako” profil. Tek s njime sve one ideje i lijepe priče o kojima maštarimo postaju stvarnost.

Posljednjih 25 godina upravlja malim do ogromnim softverski intenzivnim projektima. Trenutno fokusiran na nekoliko dobrih priča. KvadratPlus je jedna od njih.

RASTEMO!

RAZGOVARAJMO O VAŠOJ IDEJI ZA SURADNJU