OSNOVNI DIZAJN INTERIJERA

OSNOVNI DIZAJN INTERIJERA

PRVI KORAK DO NOVOG INTERIJERA

PRVI KORAK DO NOVOG INTERIJERA

STVARANJE ATMOSFERE

Bilo da je riječ o vlastitome domu, stanu za najam ili uredu: važno je kako se negdje osjećamo.

NAGLASITE BITNO

Netko uživa u neobičnim detaljima, drugi teže harmoniji i najmanjeg detalja. Odluka je vaša.

OBLIKUJTE ZAMISLI

Ideje s društvenih mreža, časopisa ili izloga lakše se oblikuju u cjelinu uz stručno vodstvo dizajnera.

UŽIVAJTE U POSTIGNUTOM

Prednost ove usluge leži u tome što ćete vrlo brzo moći uživati u plodovima svog rada.

Zašto naručiti OSNOVNI DIZAJN INTERIJERA?

Neovisno o tome imate li jasnu sliku svog budućeg interijera ili ne, usluga osnovnog dizajna interijera zamišljena je za ljude poput vas.

Atmosferu vašeg novoga prostora gradit ćemo kroz boje, materijale i namještaj. Koristit ćemo slike, moodboarde i 3D vizualizacije kako bismo definirali viziju kojoj težite.

S projektom dizajna interijera možete kontaktirati izvođače i početi svoje ideje pretvarati u stvarnost.

Želite znati kako bi mogao izgledati vaš osnovni dizajn interijera?

TIJEK PRUŽANJA USLUGE
1. KORAK

Popunjavate naš Zahtjev za ponudom, u kojem odabirete „Osnovnu uslugu dizajna interijera“. U njemu iznosite vaše želje i potrebe te očekivanja od projekta. Šaljete popunjeni zahtjev za ponudom.

2. KORAK

Kopiju zahtjeva za ponudom dobivate na e-mail adresu. KvadratPlus tim proučava vaš zahtjev i šalje vam službenu ponudu.

3. KORAK

Svoje prihvaćanje ponude potvrđujete uplatom iznosa, unutar roka valjanosti ponude. Ako je dogovoreno plaćanje po fazama isporuke, ponudu potvrđujete uplatom prema ponudi za prvu fazu. Da bi se potom krenulo u sljedeću fazu, ona mora biti uplaćena prema planu plaćanja iz dostavljene ponude.

4. KORAK

Po zaprimljenoj uplati, KvadratPlus angažira stručnjaka ili stručnjake. U slučaju izlazaka na teren, stručnjak vas kontaktira radi dogovora termina i pristupa nekretnini. Stručnjak vas može kontaktirati ako primijeti da su potrebne nadopune i pojašnjenja u poslanim materijalima, ako već imate neke početne nacrte.

5. KORAK
Prema zaprimljenim materijalima i željama klijenta, dizajner izrađuje moodboard za svaku prostoriju, koji se usklađuje s vama.
6. KORAK
Dizajner izrađuje draft, odnosno skicu dizajna za svaku prostoriju. Pri tome, dizajner može postavljati dodatna pitanja za što bolje usmjeravanje. Materijali se primarno šalju i primaju e-mailom. Dizajner prima potvrde od klijenta za nastavak rada isključivo pisanim putem.
7. KORAK

Kad je konačni draft dizajna izrađen, klijent ga potvrđuje pisanim putem*. Dizajner potom izrađuje prezentaciju i sve dogovorene fotorealistične 3D prikaze.

8. KORAK

Dizajner izrađuje i šalje PDF verziju prezentacije. Ovaj je dokument vaše vlasništvo i možete ga koristiti kako želite.

Ako ste naručili izradu troškovnika, uz prezentaciju ćete dobiti i troškovnik**.

9. KORAK

Ako ste naručili i pomoć u kupovini, stručnjak će prema troškovniku izraditi plan, s konkretnim referencama gdje možete kupiti ili naručiti pojedine predmete, materijale i usluge.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

* Naša garancija zadovoljstva štiti vas tako da sve do ovog koraka možete reći da ste nezadovoljni s uslugom. KvadratPlus će vam u tom slučaju vratiti uplaćeni iznos po ponudi.

DALJNJE IZMJENE

** Ako želite daljnje izmjene dizajna, naručujete uslugu revizije dizajna. Ona se plaća u paušalnom iznosu za svaku prostoriju u kojoj tražite izmjene.

DOBRO JE ZNATI
Cijena za sve usluge dizajna interijera ne ovisi o visini prostora: vrlo visoki prostori se ne naplaćuju dodatno.

Prema dogovoru s dizajnerom za svaki pojedini slučaj, prostorije koje zahtijevaju značajno manje angažmana, računat će se s umanjenom kvadraturom (npr. P/2). Takav slučaj može biti, recimo, atrij bez namještaja.

Naplaćuju se samo kvadrati za prostorije koje su uključene u osnovni dizajn interijera, bez obzira na broj i ukupnu veličinu nekretnine.

Open space prostori smatraju se odvojenim prostorijama koje imaju dodatni zahtjev da nema zida između njih. Recimo, to može biti dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja u jednom. Ako se u takvom prostoru želi, primjerice, dizajnirati samo kuhinja, onda se računaju kvadrati samo za kuhinju, a ne cijeli otvoreni prostor. Nadalje, ako je u open space prostoru jedna prostorija, poput blagovaonice, manja od 5m2, onda se ne broji kao zasebna prostorija već se njena kvadratura uračunava u prostoriju čiji je najsmisleniji logički dio, poput kuhinje.

Zasebna prostorija manja od 5m2 računa se kao da ima 5m2, za potrebe obračuna.

Dizajner treba dobiti tlocrt najmanjeg omjera veličine 1:100, barem u pdf formatu. Ako nacrt u takvoj veličini ne postoji, vjerojatno je potrebno prvo napraviti izmjeru postojećeg stanja.

U nacrtu moraju biti ucrtana mjesta gdje se nalaze radijatori, kamini, peći, klima uređaji i drugi nepomični dijelovi uređenja. Vrlo je korisno naznačiti i gdje je podno grijanje te ostali tipovi grijanja, ako postoje (zidno, stropno). Ako takvi podaci nisu prisutni, ponudit ćemo vam angažman našeg stručnjaka koji će ih dodati u nacrte.

PROVJERITE CIJENU PROJEKTA

Potpuna transparentnost? Može! S našim online kalkulatorom izračunajte cijenu projekta za Vaš prostor – u svega nekoliko minuta.

NOVO! ONLINE KALKULATOR TROŠKOVA