IZRADA OSNOVNOG RJEŠENJA

IZRADA OSNOVNOG RJEŠENJA

Otkriva potencijale Vaše nekretnine

Otkriva potencijale Vaše nekretnine

Ispitivanje mogućnosti

Istražite mogućnosti prostora jednostavnim i kratkim postupkom, bez izrade detaljnijeg projekta.

Provjera kod kupnje

Prije kupnje nekretnine brzo i povoljno ispitajte može li nekretnina kroz adaptaciju ispuniti Vaša očekivanja.

Ušteda vremena

Izrada osnovnog rješenja traje kraće od projektnog, a pruža Vam uvid u mogućnosti prostora.

Financijska ušteda

Izrada osnovnog rješenja je cjenovno povoljnija od izrade detaljnijeg projekta koji nije uvijek potreban.

Kako Vam osnovno rješenje pomaže?

Osnovno rješenje je shematski prikaz nekretnine koji pruža osnovni uvid u njene mogućnosti.

Naš stručni arhitekt će izraditi varijante osnovnog rješenja prilagođene vašim potrebama i mogućnostima projekta. Kao početna razina razrade projekta, osnovno rješenje ne sadrži detaljne informacije o veličinama građevinskih mjera, što omogućuje brže i ekonomičnije istraživanje mogućnosti ostvarenja vaše ideje ili pronalaska rješenja za promjene u prostoru.

Izrada osnovnog rješenja olakšava donošenje odluka o smjeru daljnje razrade projekta. Obično ne uključuje prikaz namještaja niti precizne pozicije otvora i zidova, ali arhitekt će unijeti određene elemente koji su bili predmet rješavanja u osnovnom rješenju.

Kroz osnovno rješenje dobivate vrijedan uvid u potencijal vaše nekretnine i olakšano razumijevanje mogućnosti, što vam pomaže donijeti informirane odluke o daljnjem smjeru projekta.

Izrada osnovnog rješenja

Želite znati kako bi moglo izgledati vaše osnovno rješenje prije nego ga naručite?

NAJPOVOLJNIJA OPCIJA
ŠTO AKO TREBATE SAMO SKICU?

Ako već imate kvalitetno nacrtan tlocrt, a sve što vam treba je ispitati mogućnosti vaše nekretnine, onda je skicozno rješenje najbolja vrijednost za novac koju možete dobiti od arhitektonskih usluga.

Ne plaćate izradu nacrta postojećeg stanja ni izradu projektnog rješenja, ali zato dobivate novu viziju vaše nekretnine.

Skicozno rješenje

Želite znati kako bi moglo izgledati vaše skicozno rješenje prije nego ga naručite?

TIJEK PRUŽANJA USLUGE
1. KORAK

Popunjavate naš Zahtjev za ponudom, u kojem odabirete „Osnovno rješenje“. U njemu iznosite vaše želje i potrebe te očekivanja od projekta. Šaljete popunjeni zahtjev za ponudom.

2. KORAK

Kopiju zahtjeva za ponudom dobivate na e-mail adresu. KvadratPlus tim proučava vaš zahtjev i šalje vam službenu ponudu.

3. KORAK

Svoje prihvaćanje ponude potvrđujete uplatom iznosa, unutar roka valjanosti ponude. Ako je dogovoreno plaćanje po fazama isporuke, ponudu potvrđujete uplatom prema ponudi za prvu fazu. Da bi se potom krenulo u sljedeću fazu, ona mora biti uplaćena prema planu plaćanja iz dostavljene ponude.

4. KORAK

Po zaprimljenoj uplati, KvadratPlus angažira stručnjaka ili stručnjake. U slučaju izlazaka na teren, stručnjak vas kontaktira radi dogovora termina i pristupa nekretnini. Stručnjak vas može kontaktirati ako primijeti da su potrebne nadopune i pojašnjenja u poslanim materijalima, ako već imate neke početne nacrte.

5. KORAK

Po završetku izrade digitalnog nacrta postojećeg stanja, ako je to bilo potrebno, sa stručnjakom prolazite kroz jednu ili više iteracija izrade osnovnog rješenja.

U prvoj iteraciji, stručnjak izrađuje jedan ili više prijedloga osnovnog rješenja.
 a.  Ako želite daljnje izmjene na nekoj od dobivenih varijanti, konzultirate se sa stručnjakom i u drugoj iteraciji dobivate opet jedan ili više prijedloga, sukladno vašim željama. Ovaj dio usluge uključen je u cijenu koju ste platili.
 b.  Ako želite daljnja istraživanja mogućnosti, odnosno dodatne dopune ili izmjene, potrebno je uplatiti predviđeni iznos za dodatnu iteraciju prema inicijalnoj ponudi, koju ste dobili u drugom koraku. Nakon što KvadratPlus zaprimi uplatu, stručnjak izrađuje sljedeću iteraciju rješenja.

6. KORAK*

Stručnjak izrađuje konačno osnovno rješenje i dostavlja vam DWG digitalni 2D model rješenja i PDF verziju rješenja. Ovi su dokumenti vaše vlasništvo i možete ih koristiti kako želite. Ako ste naručili izradu skicoznog rješenja, ne postoji DWG model i dobit ćete PDF rješenje.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

* Naša garancija zadovoljstva štiti vas tako da sve do ovog koraka možete reći da ste nezadovoljni s uslugom. KvadratPlus će vam u tom slučaju vratiti uplaćeni iznos po ponudi. (Vrijedi i kada je izrada osnovnog rješenja dio usluge izrade projektnog rješenja).

PROVJERITE CIJENU PROJEKTA

Potpuna transparentnost? Može! S našim online kalkulatorom izračunajte cijenu projekta za Vaš prostor – u svega nekoliko minuta.

NOVO! ONLINE KALKULATOR TROŠKOVA