IZRADA PROJEKTNOG RJEŠENJA

IZRADA PROJEKTNOG RJEŠENJA

Cjelovito rješenje za izvedbu radova

Cjelovito rješenje za izvedbu radova

Detaljno

Sadrži prikaz svih bitnih građevnih elemenata poput vrata, prozora te namještaj i opremu.

Dvije faze

Projektno rješenje uključuje i fazu izrade osnovnog rješenja. Tako možemo bolje usmjeravati razradu projekta.

Lakša izvedba

S projektnim rješenjem možete pristupiti izvedbi radova. Sadrži više preciznih informacija o projektu.

Dimenzije

Sadrži dimenzije i položaje elemenata za izvođenje. Tako lakše usmjeravate i kontrolirate izvođače.

Zašto je projektno rješenje korisno?

Projektno rješenje ujedno je i konačno rješenje Vašega projekta. Izrađujete ga nakon što ste s arhitektom usuglasili osnovno rješenje.

Tijekom izrade projektnog rješenja znaju se dogoditi izmjene na razini usavršavanja smjera odabranog u izradi osnovnog rješenja.

Nacrti projektnog rješenja u konkretnom su mjerilu i s upisanim tlocrtnim dimenzijama. Sastoje se od nacrta s ucrtanom opremom prostora, te od nacrta s dimenzijama, prema kojima možete izvesti zahvate na nekretnini. Arhitekt će tlocrtno ispisati i visinske kote za elemente koji su novi ili se mijenjaju. To uključuje i primjerice izmijenjene ili nove stepenice.

Želite znati kako bi moglo izgledati vaše projektno rješenje prije nego ga naručite?

TIJEK PRUŽANJA USLUGE
1. KORAK
Popunjavate naš Zahtjev za ponudom, u kojem odabirete „Projektno rješenje“. U njemu iznosite vaše želje i potrebe te očekivanja od projekta. Šaljete popunjeni zahtjev za ponudom.
2. KORAK

Kopiju zahtjeva za ponudom dobivate na e-mail adresu. KvadratPlus tim proučava vaš zahtjev i šalje vam službenu ponudu.

3. KORAK

Svoje prihvaćanje ponude potvrđujete uplatom iznosa, unutar roka valjanosti ponude. Ako je dogovoreno plaćanje po fazama isporuke, ponudu potvrđujete uplatom prema ponudi za prvu fazu. Da bi se potom krenulo u sljedeću fazu, ona mora biti uplaćena prema planu plaćanja iz dostavljene ponude.

4. KORAK

Po zaprimljenoj uplati, KvadratPlus angažira stručnjaka ili stručnjake. U slučaju izlazaka na teren, stručnjak vas kontaktira radi dogovora termina i pristupa nekretnini. Stručnjak vas može kontaktirati ako primijeti da su potrebne nadopune i pojašnjenja u poslanim materijalima, ako već imate neke početne nacrte.

5. KORAK

Po završetku izrade digitalnog nacrta postojećeg stanja, ako je to bilo potrebno, sa stručnjakom prolazite kroz jednu ili više iteracija izrade osnovnog rješenja. Preko njega, usmjeravate izradu konačnog, projektnog rješenja.

6. KORAK*
Potvrđujete odabir osnovnog rješenja i pružate konačne smjernice za izradu projektnog rješenja.
7. KORAK

Stručnjak izrađuje projektno rješenje i dostavlja vam DWG digitalni 2D model projektnog rješenja i PDF verziju rješenja. Ovi su dokumenti vaše vlasništvo i možete ih koristiti kako želite. Ako ste naručili izradu 3D modela, KvadratPlus vam dostavlja i 3D (prostorne) prikaze uz 2D modele ili neposredno nakon dostave 2D modela.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

* Naša garancija zadovoljstva štiti vas tako da sve do ovog koraka možete reći da ste nezadovoljni s uslugom. KvadratPlus će vam u tom slučaju vratiti uplaćeni iznos po ponudi.

PROVJERITE CIJENU PROJEKTA

Potpuna transparentnost? Može! S našim online kalkulatorom izračunajte cijenu projekta za Vaš prostor – u svega nekoliko minuta.

NOVO! ONLINE KALKULATOR TROŠKOVA